webáruház

Az SDS Max-4 M4 beton fúrószár

A kemény betonfelületekkel nem lehet megbirkózni akármilyen szerszámmal, tartozékkal. Amikor több lyukat kell fúrni, a beton fúrószár épp annyira elengedhetetlen, akárcsak a profi, erőteljes fúrógép. Melyik szárat érdemes megvenni? Melyik az, amelyikre éveken keresztül számítani lehet? Az SDS Max-4 M4 beton fúrószár számtalan területen beválik.

A négy vágóélű fejével hosszú élettartamot, magas hatékonyságot és kiváló teljesítményt tesz lehetővé megannyi típusú beton fúrásánál. A négy élű kialakítás azért annyira fontos, mert tartós használatot tesz lehetővé és elfelejthető az akadozás, a szaggatott munka a betonvasban.

Továbbá pozitívum a 2 hornyos, U-alakú kivitel, ami még inkább meghosszabbítja az élettartamot. A beton fúrószár ezen tulajdonsága nem mellesleg jó porelvezetést is garantál. A tartósságát még inkább növeli az időálló keményfém felépítése, amely fúrás közben ellenáll a kopásnak. Bátran használható beton és falazat megmunkálására.

Érthető módon minden SDS Max befogású fúrókalapácshoz passzol. A beton fúrószár kifogástalan nívóját mi sem igazolja jobban, mint a tény, hogy PGM Masonry Drill Bit Association igazgatótanácsának minőségjelzésével rendelkezik, ami garantálja, hogy mindenféle szituációban remekül tűri a strapát.

Bosch lézeres szintező: precizitás magas fokon

A Bosch szintezők mindig is a legmasabb szintű pontosságot garantálták, aminek köszönhetően a különféle mérési feladatokat sokkal magabiztosabban lehetett elvégezni. A Bosch lézeres szintező elősegíti a gyorsaságot, a hatékonyság és persze a precizitást. Nem csoda, hogy számos alapozásnál, építkezésnél vagy renoválásnál nem hiányozhat ez a kütyü.

Jó választás a kültéri használatra tervezett és gyártott GOL 26D optikai szintezőkészülék. Mivel zord körülmények között is meg kell állja a helyét, ezért a Bosch lézeres szintező por és fröccsenő víz ellen védett fémházzal kerül gyártásra. Adott hozzá a szállítókoffer kompenzátor-tiltóberendezéssel a biztonságos szállításhoz. A Bosch lézeres szintező felépítésének szerves részét képezi a nagy fókuszáló gomb, amivel sokkal egyszerűbb a belátás.