Szolgáltatás

Megköveteli a szakértelmet a gázkazán szerelés

A kondenzációs kazánnak számtalan előnye van. Kiknek is ajánlott a használata? Mindazoknak, akik a kiemelkedő hatásfokra hajtanak, a megbízható működésre és a minimális szervizigényre úgy, hogy közben nem tartanak attól, hogy az átlagosnál többe kerül a szerkezet. Természetesen attól, amiért nem annyira szervizigényes ez, a gázkazán szerelés előbb-utóbb, ilyen vagy olyan formában biztosan szükségessé válik.

Ha nem másért, akkor legalább az éves karbantartásért kötelező kihívni a szerelőt. Sokaknak azért van első helyen ez a termék, mert több mint száz százalékos hatásfok elérésére is képes. Ennek köszönhetően pedig a magasabb ára nagyjából 5 év után biztos, hogy megtérül. A kondenzációs kazán ideális megoldás lehet még azokban a lakásokban is, ahol már elavult fűtési rendszerrel rendelkeznek.

Ugye a régi szerkezet miatt a gázkazán szerelés gyakoribb, így nem csoda, hogy sokan, ha összegyűlt a pénzük rá, a teljes csere mellett döntenek. Érdekesség a kondenzációs kazán esetében, hogy az alacsony hőmérsékletű fűtésrendszer esetén a visszatérő vezetékben lehűlt hőmérsékletű víz érkezik a szerkezetbe, ami miatt egyből beindul a kondenzáció.

A még mindig gyakran emlegetett tévhittel ellentétben a kondenzációs kazán igenis jó választás lehet gázkonvektor, padlófűtés vagy akár falfűtés esetén is. A kondenzációs megoldás esetében a gázkazán szerelés, szervizelés, karbantartás tekintetében ugyanazok a szabályok érvényesek, mint bármilyen egyéb szerkezetnél.

Csak a profi központi fűtésszerelő tud valóban segíteni

Vigyázni kell, amikor a központi fűtési rendszerrel baj van, és egy szakembert akar kihívni a tulaj a gond megoldására. Nem mindegy, hogy mennyire hozzáértő személy fogja elvégezni a legalapvetőbb vagy legkomplexebb feladatokat.

A fűtéskorszerűsítés, fűtés átalakítás szakértelmet kíván. Nem érdemes hát egy olyan központi fűtésszerelő mellett dönteni, aki nem érti a dolgát, hiszen a kidobott pénzen túl, bizony a személyesépségét is veszélyezteti a tulaj. A Fűtés Revital nem okoz csalódást, hiszen itt csakis olyan központi fűtésszerelő dolgozik, aki érti a dolgát.