Szolgáltatás

Milyen HDMI kábel típusok vannak?

A különböző elektronikai árucikkek esetében kulcsfontosságú szerep a jut a csatlakozások, az összeköttetést és a jelátvitelt biztosító vezetékeknek. A tisztánlátás érdekében, érdemes tájékozódni a HDMI kábel típusok választékáról. Ott van például, talán a legszélesebb körökben alkalmazott kivitel, a 2.0 típus. Már évtizedek óta jelen van a piacon, a digitális jelközvetítés valószínűleg a legtöbb háztartásban ezáltal valósul meg. A HDMI kábel típusok között szerepel a 2.1. verzió is, ami már kicsivel kifinomultabb zajszűrési rendszerrel, képfrissítési rátával rendelkezik és nagyobb sávszélességeken is jobban funkcionál.

A minőségnek persze modellenként is különböző szintjei vannak, amelyek elsősorban az anyagtisztaságban, illetve az árnyékolás kvalitásában nyilvánulnak meg. A HDMI kábel típusok közötti árkategóriák is jelentős eltéréseket mutatnak és ez a teljesítményben is észrevehető, hiszen a belépőszintet és a prémium darabokat összehasonlítva, jelentős a kép- és hangminőségi javulás figyelhető meg.

Milyen előnyökkel bír a mágneses USB C kábel?

Bizonyára jártunk már úgy a mobiltelefon akkumulátorának a feltöltésével, hogy a töltőt nem tudtuk rendesen csatlakoztatni, mert az egyszerűen kicsúszott a foglalatból, így jobb megoldás híján újat, esetleg másfélét kellett vásárolnunk. A mágneses USB C kábel megvételével nagyot léphetünk előre, ha ilyesfajta problémánk támadt. A textil köpeny megóvja a vezetéket a külső károsodástól, a megtöréstől, így emiatt nem kell kidobni.

A csatlakozó része alumíniumházzal van körülvéve, beépített LED szenzorral van felszerelve, így szemmel látható, amikor aktív a kapcsolat. Mindezek mellett, ahogy a mágneses USB C kábel neve is mondja, nem kell attól tartani, hogy esetleg kiesne a töltő a helyéről. A kacsa-audio.hu webshopban fekete, ezüst és rozéarany színekben rendelhetjük meg, kiváló ár-érték arányban. Az mágneses USB C kábel csatlakozója rendkívül hasznos, mert védi a telefon vagy más okos eszköz aljzatát a portól és a kopástól.