Szolgáltatás

Szögmérők

Weboldalunkon több típusban kínálunk digitális és analóg szögmérőket. Ha gyártáshoz keres szögmérőt, akkor az acél szögmérőinket ajánljuk hat különböző méretben.

Az acél szögmérő mindegyike rozsdamentes acélból készül, jellegzetessége, hogy egy félkörön található egy állítható szár. A félkörön mélynyomott milliméterkiosztás található. Minden ilyen szögmérő tartozéka a műbőr tok.

Emellett speciális szögmérő és egyben szögfelező mérőeszközöket is kínálunk. Ezeket leginkább faipari munkákhoz javasoljuk. Szintén speciális szögmérő a Level Box is, ezt leginkább fűrészlapok és kisebb alkatrészek beállításához használható. A készülék alján egy erős mágnes található a fém alkatrészekre való felhelyezés végett, valamint a kijelzője kihajtható a könnyebb használat érdekében.

A szögmérők egyik leginkább keresett változata a digitális kijelzővel szerelt mérőeszköz. A digitális szögmérő HEDUE márkából 3 típusban érhető el oldalunkon. Mint minden szögmérő ez is a kettő szár által bezárt szöget méri, mindezt 0,02°. pontossággal. A HEDUE WM3 szögmérő esetén lehetőség van szögfelező, valamint alávágási szög számítására is.

Bármelyiket is keresi  weboldalunkon ezeket pár kattintással meg is rendelheti. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a digitális és analóg szögmérők iránt, látogassa meg weboldalunkat a https://muszerguru.hu oldalon.