Szolgáltatás

A castrol olajkereső és a szuper olaj webshop

Hamarosan újra itt az ősz, én pedig már nagyon várom, hogy itt legyen, ugyanis az a kedvenc évszakom. Ugyan a hőmérsékletet tekintve az évszakok sajnos már rég nem azok, aminek megszoktuk őket – és ez is egy nagyon fontos figyelmeztető jel, hogy mennyire kiemelt topik a környezetvédelem –, a zörgő avar, a természet lassú álomba merülése mindig lenyűgöz. Szeretek ilyenkor nagyokat sétálni, hisz általában már nincs olyan meleg szeptemberben és októberben, de még kifejezetten hideg sem, és a levegő igen kellemes. Bár volt olyan év is, amikor pont ebben az időszakban utaztam el egy utószezonban tengerparti nyaralásra – azt is nagyon szerettem, ugyanis kisebb volt a tömeg a nyaralóövezetben, nem égett le az ember olyan könnyen, mint főszezonban, és a helyek pedig ugyanúgy nyitva voltak még, de nem voltak zsúfolásig tele turistákkal. Szóval szerintem az ősz nagyon sok szépséget tartogat, pedig gyakran érzem azt, hogy el „elhanyagolt” évszak a sulikezdés és egyebek miatt – belföldön is olyan jókat lehet utazgatni ilyenkor! Ha akár csak az egyik hétvégénket használjuk ki, hogy kimenjünk a természetbe kicsit töltekezni, már az nagyon sokat tud segíteni a jó közérzetünk és hangulatunk megtartásában. A telet azonban már én is nehezen viselem, hiába van itt az autóm, és mehetnék vele elvileg bárhova – nem vonz a hideg.

 

Ti hallottatok már arról, hogy az autótokhoz, és különböző eszközeitekhez online is tudtok olajat vásárolni? Én minderről csak nemrégiben értesültem az egyik kedves cimborámtól, kollégámtól, aki állítása szerint a castrol olajkereső segítségével talált rá az olajwebshop.hu oldalra. Azóta is azt mondja, hogy nagy szerencséje volt ezzel, mert már csak erről az oldalról rendezi az ilyen jellegű bevásárlásait. Mivel magam is autótulajdonos, és ezen felül nagy autórajongó vagyok, ezért úgy döntöttem, hogy magam is meglátogatom ezt a nagyon tutinak beharangozott online áruházat, hogy a saját szememmel lássam, hogy mégis mi benne a különleges. Mint közben kiderült, az olajwebshop.hu egyébként fizikai üzletekkel is rendelkezik, mégpedig a fővárosban. Mivel én nem éppen Budapest közelében élek, ezért számomra egyértelműen a webáruház tűnt praktikus megoldásnak. Alig kezdtem el felfedezni a weboldalt, máris szembejött velem egy olyan dolog, ami nagy szimpátiát keltett bennem, mégpedig az olajwebshop.hu 30 napos elégedettségi garanciája. Mindez azt takarja, hogy ha vásárolsz egy olyan terméket, amivel nem vagy maximálisan elégedett, akkor 30 napon belül a termék típusától függően levásárolhatod a vételárat vagy azt visszatérítik a számodra. Nekem ez már csak azért is tetszett nagyon, mert így abszolút nincs kockázata annak, hogyha rendelünk erről az oldalról. A budapesti üzleteik elérhetőségei alatt ráadásul már egyből egy olyan e-mail cím szerepel, ahová a csomagok kezelésével kapcsolatban tudunk fordulni. Így biztosak lehetünk abban, hogy az online történő vásárlásokra is nagy figyelmet fordítanak, és ugyanolyan fontos a cég számára az online vevők megelégedettsége is. Az olajokon felül egyébként kaphatók még pl. az olajwebshop.hu oldalon hűtőrendszer adalékok, motorolaj adalékok, különböző szűrők, fagyállók, hűtőfolyadékok, vízálló és hőálló zsírok, egyéb folyadékok és autóápoláshoz, motorkerékpár ápolásához, de még akár kerékpár ápolásához is szükséges eszközök. Így elmondható, hogy ugyan nevében ez egy olaj webshop – és castrol olajkereső -, ugyanakkor az oldal címe nem fedi le egészében a széles kínálatot. És akkor még a különböző csomagtartóba, illetve alapvetően az autó biztonságához szükséges felszerelésekről nem is beszéltünk… Ugyanígy gyújtógyertyák és szervizeléshez, illetve karbantartáshoz szükséges eszközök is kaphatóak. Tehát nemcsak az olajat, hanem az olaj cseréjéhez szükséges egyéb kellékeket és munkavédelmi eszközöket is be tudod szerezni a webáruházban. Végül én magam is leadtam egy rendelést, és ennek már több hete, most jön az újabb rendelés, mert az előzőnél is minden simán ment, engem maximálisan megvettek a kiváló minőségű termékeikkel és a korrekt szolgáltatásukkal.

 

Örülök, ha sikerült meggyőznöm téged arról, hogy tegyél egy próbát ezzel a webáruházzal, ugyanis ahogy az előbb is írtam, én és a kollégám is teljes mértékben meg vagyunk a szolgáltatásokkal és a termékekkel elégedve, és örömmel tölt el, ha másnak is tudok egy tuti tippet adni. Szerintem a mai világban már az egyik legegyszerűbb dolog az online vásárlás, és mindig örülök annak, hogy a termékek egyre nagyobb szegmensét tudjuk már így beszerezni. Akkor pedig miért ne élnénk a kínálkozó lehetőségekkel? Ha pedig valaki a klasszikus megoldások híve, akkor érdemes ellátogatni az olajwebshop.hu fizikai üzleteinek egyikébe, ahol személyesen is megtekintheti a kínálatot.