Szolgáltatás

Bejárati ajtó tartozékokat hol lehet kapni?

Egy bejárati ajtónál számtalan különleges tartozékra lehet szükségünk és ezt nem minden esetben lehet ugyanott megvásárolni, ahol a bejárati ajtót megvesszük. A Szalafa ebben is segíti ügyfeleit, ide kattintva többféle ajtó tartozékot is megnézhet. Pántok, üvegajtó vasalatok, kilincsek, üvegek, pác színek széles választéka áll minden vásárló rendelkezésére. Így tényleg olyan ajtót készíttethetünk vagy készíthetünk el mi magunk, amilyent csak szeretnénk. A megfelelő tartozék kiválasztásával igen egyedi ajtókat építhetünk be otthonunkba.

Modern, klasszikus, design, mandelli kilincsek széles választéka várja a vásárlókat. A Szalafánál már elérhetők az úgynevezett antibakteriális kilincsek is, amelyek Magyarországon újdonságnak számítanak. A Genesis Hungary Kft. forgalmazza a Maestro kilincseket, amelyek antibakteriális bevonattal vannak ellátva. A különféle baktériumok és vírusok folyamatosan jelen lehetnek otthonunkban, de egy ilyen kilincs segítségével megállíthatjuk a fertőzésveszélyt. Kórházak, orvosi rendelők és idősek otthonába is ajánlják ezt a nagyszerű terméket. Főleg az egészségügyi intézményekben fontos, hogy egyre több helyen alkalmazzák az antibakteriális kilincseket, hiszen itt a legnagyobb a fertőzésveszély. A betegek egész nap egymásnak adják a kilincset, ami hatalmas veszélyt hordoz magában. A gyakori használat kedvez a baktériumok megtelepedésének és terjedésének is.

 

A kilincsek különlegessége a HC3 nevű bevonatban rejlik. A bevonat egy innovatív fotokatalizátoros elemet tartalmaz, amelyet UV- sugárzással tudnak aktiválni. Elpusztítja és elemeire is bontja az organizmusokat, így a folyamat végén már csak víz és szén-dioxid marad. Toxikus maradványok, táptalaj nem keletkezik. Az igen gyors és hatékony antibakteriális hatás, a baktériumok megsemmisítése, az öntisztulás mind jellemzi ezt a különleges bevonatot. Minden antibakteriális kilincsre 10 év garanciát biztosítanak. Ezeken kívül természetesen még feldobhatjuk ajtónak a különleges pácokkal is, amelyek szintén beszerezhetők a Szalafánál. A pácot különféle színekben vásárolhatjuk meg. Éger, indiai alma, tölgy, kőris, kanadai juhar, juhar, körte, zebrano, amerikai dió, nyír, teak, cseresznye, de még mahagóni is választható. Érdemes a szaküzlet teljes kínálatában szétnézni.