Szolgáltatás

Ebike városba – a kényelmes kerékpározásért

Meguntad a régi biciklidet, lecserélnéd egy modern kerékpárra? Ha te is szereted a kerékpározást, de különösebb erőfeszítés nélkül szeretnél bicikli, válassz az elektromos kerékpárok közül és a pedálozás élménye sem marad el! Egy ebike városba kényelmes és könnyűszerrel használható!
Az elektromos kerékpárok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a városiak körében a környezettudatos közlekedés és pénztárcakímélő tulajdonságuknak köszönhetően. Az elektromos kerékpároknak alapvetően 2 változata van: ebike és pedelec. Minden olyan elektromos rásegítéssel ellátott kerékpárt, mely pedálozás nélkül is mozgásba hozható, illetve a pedálozás megkezdése semmilyen befolyással nem bír az elektromos rásegítés működésére, azt ebike-nak nevezzük. Ezek főleg az idősebbek körében terjedtek el, mivel használatuk kényelmes és olcsóbbak is. Ezzel ellentétben, a pedelec elektromos kerékpárok lényege, hogy csak akkor működik az elektromos rásegítés, amikor pedálozol.

A pedálozás befejezése után a rásegítés azonnal megszűnik. Ezért az ebike városba kifejezetten jó választás, hiszen támogatja a környezettudatos és pénztárcakímélő közlekedést a városban. Egy városi ebike összteleszkópos és teljes felszereltségű (sárvédő, csomagtartó, világítás, kitámasztó, csengő, prizma), jellemző rá az alacsony átlépő magasság, magas kormány, egyenes üléspozíció, kényelmes széles nyereg.
Tégy egy próbát, ebike városba – a kényelmes és modern kerékpározás élményéért!