Szolgáltatás

Egy fontos dolog a nagy események előtt

Aki bármilyen nagyobb rendezvényre, fontos eseményre készül vendéglátóként, nyilván tudja, hogy számtalan dologra oda kell figyelnünk ilyenkor. Sokat számít a megfelelő környezet kialakítása, a menü megtervezése, a kellő mozgástér biztosítása vendégeink számára – továbbá az is, hogy ideális személyzetet találjunk. Azonban ezen túl akadnak még olyan láthatatlan tényezők, amiket nem szabad figyelmen kívül hagynunk, másképp az egész eseményt tönkretehetik. Ezek közé tartozik a berendezések állapotának ellenőrzése és javíttatása is. Például egy étterem esetében rendkívül bosszantó lehet, ha pont a második fogás elkészülte előtt krepál be a sütő. Viszont akadhatnak ennél jóval nagyobb problémáink is. Ha mondjuk hirtelen csőtöréssel vagy a fűtésrendszer meghibásodásával találkozunk, az tökéletesen el tudja űzni az ünnepélyes hangulatot. Mindez gyakran megeshet azoknál a vendéglátó helyiségeknél, amik általában zárva vannak, és csak különleges rendezvények alkalmakor nyitnak ki. Természetesen mindez nem csak rájuk vonatkozik, hiszen a napi szinten használatban lévő helyeken is előfordulhatnak olykor balesetek.

 

A legjobb megoldás tehát, ha keresünk egy olyan Víz-, Gáz-, Fűtésszerelőt, aki az ilyen rendezvények előtt alaposan átnézi minden rendben van-e ezekkel a rendszerekkel. Példának okáért a VizGazFutesSzerelo24 oldalának csapata igen precíz és korrekt árazással dolgozik. Természetesen a fentebb említetteket érdemes lehet otthonunkban is betartani, hiszen ahogy a mondás tartja: „egy gramm megelőzés többet ér, mint egy kiló gyógykezelés”. Azt pedig senki nem szeretné, hogy pont akkor árassza el a lakást egy elöregedett tömítés miatt a víz, mikor pont nem vagyunk otthon. Ha viszont mindez megtörténik, akkor is bátran számíthatunk a VizGazFutesSzerelo24 embereire, hiszen náluk még SOS segítség szolgáltatás is van. Ilyenkor pedig akár egy órán belül is kiérkezhetnek hozzánk telefonálás után. Több ismerősöm is javasolta őket, hiszen valóban rendkívül precíz, alapos munkavégzés jellemzi őket. Így amit ők megcsinálnak, azt valószínűleg nem kell majd javíttatni egy ideig. Még akár olyan problémákkal is fordulhatunk hozzájuk, mint a például a duguláselhárítás – ami valljuk be, egy igencsak kényes témának számít. Azonban erre is akad náluk megfelelő szakértő. Mindez persze további jó pont az én- és az ismerőseim részéről feléjük, hiszen nem minden vízszerelő rendelkezik megfelelő eszközökkel a makacsabb dugulások elhárításához.

 

A VizGazFutesSzerelo24 oldalon tehát valóban olyan szakembereket találhatunk, akik a nagynyomású ipari pumpáktól kezdve mindenféle speciális eszköz a rendelkezésükre áll a probléma megoldásához. Úgy gondolom, ez egy olyan dolog, amit mindenkinek jobban kéne értékelnie, hiszen manapság rengeteg a kontár és a felkészületlen szerelő. Velük azonban borítékolható a megbízhatóság, hiszen több évtizedes szakértelem áll a csapat mögött – és persze kellően korrekt hozzáállás is társul e mellé. Náluk magától értetődő a hiteles számla az elvégzett munkáról – tehát, nincs zsebre dolgozás és nem is fognak elmenekülni a pénzünkkel, ha valamivel nem lennénk elégedettek. Mindez sajnos nem annyira magától értetődő dolog a szakmában, pedig kifejezetten fontos (kéne), hogy legyen mindenki számára, hiszen a biztosító csak úgy fizet, ha be tudjuk mutatni számára a kár javításáról szóló számlát. Az pedig roppant kínos lehet, mikor ezt nem áll módjában megtenni a biztosított félnek, hiszen nem véletlenül fizetünk rendszeresen a biztosítónk számára. Ennél a csapatnál viszont ilyen elő sem fordulhat, hiszen a korrekt munkavégzés mondhatni fémjele.