Szolgáltatás

Min múlik egy megfelelő épületgépészeti kivitelezés?

Nem mindegy, hogy milyen szakembert keres fel ha épületgépészeti kivitelezésre van szüksége.  Fontos, hogy a kivitelezés minőségi legyen, hiszen hosszú távra tervezünk, ha otthonunkról van szó. A technikai megoldások befolyásolni fogják a ház élhetőségét és természetesen komfortosságát is. A víz, a levegő megfelelő mennyisége és minősége mindenki számára fontos. A komfortszintet nagyban növelni lehet a legújabb épületgépészeti megoldásoknak köszönhetően.

 

A komfortszint növelhető a víz- és gázellátás szakszerű megtervezésével, a fűtés-víz-gáz szerelésével, a különféle hűtési és fűtési rendszerek kialakításával, a hővisszanyerő és a légtechnikai rendszerek kiépítésével, a szellőzőfuratok és a faláttörések kialakításával, a gőzrendszerek kiépítésével valamint egy esetleges porszívórendszer tervezésével és kiépítésével. A profi épületgépészeti kivitelezők elvégzik a kivitelezési és tervezési munkákhoz elengedhetetlen helyszíni felmérést, a gépészeti felmérést, az energetikai számításokat. Elkészítik a tervdokumentációt és az engedélyeztetéshez szükséges terveket. A teljes körű épületgépészeti kivitelezés egy kézben megvalósulhat, ha ehhez megfelelő partnert találunk, mint például a Fülöp Épületgépészet.

 

A szakemberek a már meglévő rendszereknél is segítséget nyújtanak, hiszen a korszerű megoldásokat a régi rendszerek átalakításával is be lehet vezetni régi otthonunkba. A vízminőség javításával a már meglévő kazán is tehermentesíthető és állaga megóvható. A korróziós károkról nem is beszélve, amelyet a nem megfelelő víz okozhat. A vízelőkészítő és a vízkezelő rendszerek akár utólag is beépíthetők egy családi ház esetében is. A gazdaságos és megújuló rendszerek kiépítésével a régi rendszerekbe való integrálásával pénzt is megtakaríthatunk. Ma már nagyszerű napenergiát hasznosító rendszerek léteznek, amelyre lecserélhetjük a már meglévő, de cseppet sem gazdaságos rendszereket. A megfelelő rendszer kiépítésével a közüzemi szolgáltatókról is le lehet válni, ezáltal éves szinten 100 000 forintos nagységrendű megtakarítást érhetünk el. A Fülöp Épületgépészet szakképzett munkatársai mindenkinek segíthetnek, hogy végre egy takarékos és komfortos otthonunk legyen, amely a családi kasszából sem vesz el olyan sokat, mint amennyit eddig elvett.