Szolgáltatás

Mit tehetsz, ha hangos a PS4-ed?

Számos házi praktika létezik, amivel könnyedén elháríthatjuk a kritikus melegedést. Igencsak erős hardverrel van ellátva a PS4 Pro, ezért megtörténhet, hogy néhány óra játék után elkezd melegedni és ezzel együtt a hűtés is hangosabbá válhat. Mindenképp fontos, hogy szellős helyen helyezzük el a konzolt. Ne süllyesszük be semmilyen bútorba, hogy a ventilátorok hatékonyan ki tudják fújni a gépből a levegőt. Hogyha ez sem segít, akkor egy laptop hűtő is sokat számíthat. Hogyha erre rátesszük, akkor csökkenthetjük a melegedését és valószínűleg a kellemetlen búgás is meg fog szűnni.

De vannak olyan esetek, amikor ezek sem fognak segíteni. Nagyon ritkán, de megtörténhet, hogy a konzol gyári hibás. Ezért jobb egy szakszervizhez fordulni, mert így már csak az segíthet. Ha még érvényes garanciával rendelkezik a konzol, akkor nincs miért aggódni, mivel teljesen ingyen orvosolni lehet a problémát ebben az esetben. A PS4 Pro egy kiváló konzol, amelyre sorra érkeznek a jobbnál jobb játékok.

A játékfejlesztők mindent megtesznek annak érdekében, hogy maximálisan kihasználják a konzol képességeit. Ez meg is látszik a játékokon. A God Of War új epizódja lenyűgöző grafikával érkezett meg a Sony konzoljaira. Nem kell sokat várni és sorra jönni fognak a jobbnál, jobb címek, amik szintén pompás részleteket fognak megjeleníteni a 4K, HDR tévéken, mivel ez a remek konzol, megkapta ezeknek a támogatását is. A viszonylag kicsi, a relatív nagy teljesítménnyel rendelkező konzolnál előfordulhat, hogy egy idő után hangosan felbúgnak benne a hűtőventilátorok.

Nem árt normál szobahőmérsékleten használni, hiszen nyáron nagyon megemelkedhet a hőmérséklet, ami hatással lehet a lakásban található különféle elektronikai berendezésekre is. Mindenképp egy remek választás, ezért az idegesítő búgás ne tántorítson el senkit a megvételétől, hiszen nagyon ritkán fordult eddig elő, csak néhány felhasználótól érkezett panasz erre a problémára. Valószínűleg házilag is megoldhatjuk a fent említett módszerek egyikével és többet nem fog zavarni, mert csendes lesz a PS4.