Divat

Természetesen nyárias – biopamut fehérneműk és hálóruhák

Nyárias és természetes – biopamutból készült – fehérneműket és hálóruhákat találunk a Tchibo webáruház heti ajánlatában, így most igazán kényelmes darabok közül válogathatunk nappalra és éjszakára is, az egész családnak! Melltartókat, alsókat, egy, illetve kétrészes pizsamákat is találunk a termékek között, amiket változatos színekben és mintával vásárolhatunk meg, így biztosan mindenki talál majd kedvére való megoldásokat közöttük!

01-noipizsama

A hosszú, virágos női pizsama különösen puha Lenzing Modal®anyagból készült, igazán kényelmes szabással: az oldalt húzott felsőrész denevérujjakkalés csónak alakú nyakkivágással, az alsó pedig szűkebb leggings fazonnal, gumis derékrésszel készült, így olyan laza és kényelmesviseletet biztosít, hogy legszívesebben le sem vennénk, amikor eljön a reggel! Ehhez hozzájárul a vidám színösszeállításis, hiszen a nadrágot kékes-pirosas virágmintadobja fel, amihez remekül passzol a semleges, világos szürke színű felsőrész. Még több pizsama itt.

02-noihaloing

Egyszerű, mégis nagyszerű: a szürke csíkos hálóing single-jersey anyagból készült, igazán puha darab, amiben biztosan kellemes lesz minden alvással töltött óra. A nagyméretű, lezser kialakításúhálóing V-nyakkivágássalés ejtett vállakkaligazán könnyű és kényelmes viseletet biztosít éjszakára, illetve az alvást megelőző és azt követő időszakra is. Tökéletes választás a legmelegebb nyári éjszakákra is mindenkinek, aki a lazább fazonokban érzi magát a legjobban akkor is, ha leszáll az este. A nyakkivágásnál és az ujjak szegélyén sötétebb szürke anyagból készült dísz-szegélytalálható, így ez az egyszerű darab sem nélkülözi a figyelemfelkeltő, csinos részleteket. Még több hálóing itt.

03-haloing

 

Szintén a hálóingeket előnyben részesítők számára lehet jó választás a fehér alsórészű, a mellrésznél kockás anyagú hálóing. Az ujjatlan felső rész szövött, tiszta pamutbólkészült, amelyet átlapolós fazont idéző kialakítás, szürke-fehér csíkokból kirajzolódó négyzetes minta, és elöl-hátul V alakú nyakkivágásdíszít, alul pedig rugalmas mell alatti pántgondoskodik a kényelemről. Az alsó rész tiszta fehér anyagával és bővebb szabásávalösszességében egy csinos, mégis lezser darabot kapunk, amiben igazán kellemesen érezhetjük magunkat egész éjszaka!

04-ferfi-pizsama

A rövidnadrágos pizsamák közül az egész családnak bevásárolhatunk, ráadásul a kockás alsóknak köszönhetően jól összeöltözhetnek a fiúk és a lányok is! A férfi rövidnadrágos pizsama single-jersey anyagával kitűnő választás a nyári hónapokra: rövid ujjú, sötétkék felsőrészén gomboláspánt, alsóján pedig gumis derékrészbiztosítja a kényelmet, az utóbbi bősége ráadásul húzózsinórral szabályozható a tökéletes illeszkedés érdekében. Emellett két bevágott zsebetis találunk a sötétkék kockás nadrágon!

A teljes heti kínálatban rengeteg további darab közül válogathatunk, legyen szó hálóruháról, fehérneműkről, vagy akár szabadidőruhákról, ne habozzunk hát kattintani, és átböngészni az összes lehetőséget!