Szolgáltatás

Hogy ismét nyugodtan ülhessünk le zongorázni…

Testünket (lelkünkről nem is beszélve…) számos alattomos veszély fenyegeti. Különböző, kisebb-nagyobb balesetekből eredő fejsérülések, vagy akár a tartós ülőmunka következtében a nyaki csigolyák közti ízületek széttolódhatnak. Ez idővel többféle kellemetlen következményhez vezethet, például olyanhoz is, mint az ujjak zsibbadása.

A háttérben a blokkolt karvezérlő idegek okozta, alkarba lesugárzó fájdalom húzódik meg. Az ujjak zsibbadásának gyógyítása mindenképpen szükséges. Jó hír, hogy mivel a bajok gyökere kevés kivétellel a nyaki csigolyák környékén keresendő, speciális masszázsterápiával az esetek többségében hatékonyan oldható meg az ujj zsibbadás kezelése.

 

Ez a kíméletes, mégis eredményes módszer ugyanakkor az ujj zsibbadás gyógyításával egyidejűleg más nemkívánatos tüneteket is képes megszüntetni. Az ujj zsibbadás kezelése néhány alkalom során már általában sikerrel megvalósítható. Utána pedig ismét önbizalommal telten ülhetünk oda Steinway zongoránkhoz Chopin etűdjeit eljátszani, akár műértő közönség előtt is.