Szolgáltatás

Mi a legjobb SEO stratégia?

Sok cégvezető nem veszi komolyan a keresőoptimalizálási szakértők véleményét, miszerint a felhasználói élménynek nagyon fontos szerepe van a sikerben. Eddig is a SEO stratégia része volt ennek javítása, mindig a felhasználó volt a fókuszban. Ez érthető, hiszen ha egy weboldal az első pillanatban nem tetszik a látogatónak, akkor átkattint másik oldalra és ott költi el a pénzét.

Tehát az a SEO stratégia, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a weboldalak értékelése és besorolása során arra, hogy milyen felhasználói élményt nyújt az adott webes felület a látogatóknak.

Természetes, hogy minél gyorsabban megtalálja a látogató, amit keres, vagyis minél átláthatóbb, gyorsabb és modernebb az oldal, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy az első néhány keresési eredmény között fogja kiadni a Google a weboldalt a látogatónak. Nagy valószínűséggel a jövőben is a felhasználói élményjavítás lesz a SEO stratégia. A felhasználóknak ugyanis az a jó, ha a webáruházak minden típusú készüléken hibátlan, gyors és optimális felhasználói élményt nyújtanak.